Een langetermijnvisie

Ons bedrijf is gebouwd op de sterke basisprincipes veelzijdigheid, prestaties en anticipatie. Deze principes worden vertaald door grote investeringen in geavanceerde materialen en digitale technologieën, en vertrouwen op de vaardigheden van onze teams en de kracht van ons management.

Sinds 1961 telen we een breed scala aan groenten waarvan de hoge kwaliteit het resultaat is van betrokkenheid en expertise. In totaal garanderen 50 experts, ondersteund door 200 medewerkers, de kwaliteit van onze producten en diensten via vijf complementaire afdelingen. Belangrijk is de R&D afdeling, waar we veel waarde aan hechten.

Technologie en moderniteit stellen ons in staat om nauwkeuriger, efficiënter en vooruitstrevender te zijn. Dankzij onze eigen geavanceerde data beheersystemen en structurele/operationele uitrusting, optimaliseren we voortdurend de prestaties van het bedrijf.

Ons hoofdkantoor is een voorbeeld hiervan: een oppervlakte van 25.000 m²  waar een combinatie van mensen, machines en software samenwerken aan de productie van meer dan 1.000.000 kwaliteitsgroenten per dag. Onze agronomische experts zorgen ervoor dat de wensen van iedere klant en de verschillende kwaliteitsnormen waaraan we ons conformeren, te allen tijde worden gerespecteerd.

Deze slimme mix van puur vakmanschap en een veeleisende marktgerichte cultuur leidt tot een visie die ons altijd 15 jaar vooruit laat kijken.

Een visie die ons blijft verbeteren.

Siberia Greenhouse

Een ander voorbeeld van onze visie is Siberia Greenhouse, een volledig geautomatiseerde kas van 18 hectare speciaal ingericht voor de productie van bladgroenten.