Volledige controle over de hele keten

Het hele productieproces vindt plaats op onze hoofdlocatie. Van de selectie van zaden tot aan de distributie van de producten, wij beheersen de gehele keten. Hierdoor kunnen wij hoge leveringszekerheid, betrouwbaarheid  en kwaliteit bieden.

Wij oogsten en distribueren volgens een strak schema, binnen 24 uur. Onze supply chain is sterk, waarin voedselveiligheid gewaarborgd is en traceerbaarheid is geoptimaliseerd.

Deze volledige controle wordt bewaakt door onze specialisten en wordt versterkt door de externe controle van verschillende certificeringsinstanties.

Wij beschikken over de volgende kwaliteitscertificeringen:

planet-proof-logo-1
global-gap
ifs-logo
IFS-Logistics-for-logistics-providers-in-the-food-chain_2

Het behoud van biodiversiteit is een essentiële voorwaarde voor duurzaamheid. Het gebruik van hulpmiddelen wordt zoveel mogelijk beperkt.

  • We gebruiken gewasbeschermingsmiddelen alleen als het absoluut noodzakelijk is. Onze teeltbegeleiders monitoren voortdurend de gewasgroei zodat ze eventuele problemen in een vroeg stadium kunnen signaleren.
  • Het water dat wordt gebruikt om producten tijdens de verwerking te spoelen wordt samen met regenwater opgevangen en opgeslagen in een groot waterreservoir naast onze productiefaciliteit. Vervolgens wordt dit water gezuiverd en hergebruikt.
  • De restroom van onze verwerkingsfabriek wordt verzameld en gerecycled.
  • We werken met moderne, energiezuinige en vrijwel geluidsarme machines.
  • Onze bedrijfsruimten en onze gronden worden altijd netjes en zorgvuldig onderhouden. We beheren en onderhouden ook 70.000 m² bos, wallen en natuurlandschappen.
  • Onze moderne bedrijfsruimten zijn in 2013 gebouwd met duurzame materialen en we hebben een gunstige logistieke ligging, dichtbij de belangrijkste verbindingswegen.